Gratis Printables

 

Met de “Weekly Self Care” checklist haal jij je doelen wel!

 

Inclusief Journal en Habit tracker Printables

 

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

 

Hoe mooi is het om op papier te hebben welke doelen je dit jaar wilt gaan bereiken. Het is alleen een heel ander verhaal om ook daadwerkelijk met deze nieuwe gewoontes aan de slag te gaan.

 

Je bent namelijk niet wie je zegt dat je bent….. Maar de acties en het gedrag dat je daadwerkelijk vertoont.

 

Als je met iets nieuws start heeft het tijd nodig om een gewoonte te worden. In de tussen tijd wil je niet de moed uit je schoenen laten zakken en terug vallen in oude patronen. Hoe tof is het dan dat je met deze “Habit tracker” het leuker en makkelijker voor jezelf kan maken.

 

 

 

Met een “Habit tracker” hou je bij welk gedrag je wil uitvoeren en hoe vaak je dit ook daadwerkelijk doet. De lange termijn voordelen zijn enorm. Je krijgt in een oogopslag inzicht waar je aan wilt werken en in hoeverre je hier al mee bezig bent. Je hoofd wil graag dingen afmaken, met een “Habit tracker” motiveer je jezelf het beste uit jezelf te halen. Je ziet de dagelijkse kleine stappen die uiteindelijk voor grote veranderingen kunnen zorgen. Je oogst namelijk wat je zaait. Succes komt niet vanzelf, je hebt er wel iets voor te doen.

 

Op welk ‘niveau’ je ook zit, je kan simpelweg niet om de voordelen van journalen heen. Om je eigen gedachten te kunnen reflecteren, werkt ’t het beste om ze letterlijk op te schrijven. Je denkt namelijk vaak te weten wat er in je hoofd omgaat alleen pas als je echt gaat schrijven kom je erachter dat je maar bewust bent van een klein deel. Het meeste zit onder de oppervlakte en wordt pas zichtbaar als je er een lichtje op schijnt. Journalen helpt je stress te verminderen door het letterlijk van je af te schrijven, je staat meer stil bij alles waar je dankbaar voor bent en krijgt grip op je gedachtes.

 

Start vandaag nog met “Weekly Self Care” checklist en ervaar direct de voordelen van de positiviteit in je leven. Je bewustzijn vergroot waardoor je anders over jezelf en het leven gaat denken. Maak met deze printables ruimte voor dankbaarheid en zelfliefde in je leven.