Jouw persoonlijke masseur!

 

Een spijkermat……

Je denkt misschien, hoe kan een spijkermat aanvoelen als een persoonlijke masseur? We geven hier vanuit onze gedachtes, ervaringen en perceptie zelf een invulling aan. Wat als het juist heel veel gezondheidsvoordelen oplevert en bij draagt aan je algehele gezondheid?

Een spijkermat helpt zowel bij fysieke als mentale klachten. Het heeft mij geholpen om tijdens mijn meditaties nog meer innerlijke rust en contact met mijn lichaam te voelen. Ik slaap dieper en beter en voel dat mijn lichaam meer in balans is.

De spijkermat is namelijk gebaseerd op de accupunctuur massage techniek. Op natuurlijke wijze zorgt de mat voor ontspanning. Duizenden drukpunten oefenen druk uit op je lichaam waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt, blokkades op de energiebanen verminderen of zelfs verdwijnen en er worden gelukshormonen aangemaakt. Dit zorgt voor veel wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen.

 

Snel ontwikkelende maatschappij

We leven in een razendsnelle maatschappij waarin we vaak geen ruimte nemen voor ontspanning en rust. We krijgen veel prikkels te verwerken en in plaats van dat we ruimte nemen hiervoor zijn we juist meer in veel minder tijd gaan doen. We vallen lastiger in slaap en slapen veel minder diep. We leven vaak met veel stress en de burn- outs nemen toe.

We bewegen steeds minder en besteden meer tijd door zitten achter een scherm. Of je nu achter je laptop of telefoon zit, dit zorgt ervoor dat je meer spanningen opslaat in je rug, nek en schouders. Wanneer je niet genoeg beweegt vermindert je doorbloeding en worden afvalstoffen minder goed afgevoerd.

Vaak zie je dat de levensenergie niet goed stoomt op het moment dat je fysieke en/of mentale klachten ervaart. Onze energiebanen zorgen ervoor dat je organen van voldoende energie worden voorzien. Ons zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

 

Kies voor een duurzaam resultaat  i.p.v. een quick fix!

Als we pijn ervaren willen we hier zo snel mogelijk van af zijn. Desnoods met een pilletje. Als je op de spijkermat gaat liggen prikken de uiteinden in je huid. Dit zorgt ervoor dat je lichaam een lichte pijnprikker ervaart. Daardoor maken je hersenen endorfine en oxytocine aan. Dit zijn gelukshormonen die een pijnstillende werking hebben. Na een aantal minuten zul je merken dat de lichte pijnprikkel langzaam verdwijnt en je lichaam warm wordt.

Hierdoor wordt je doorbloeding geactiveerd waardoor afvalstoffen sneller en beter worden afgevoerd. Je spieren ontspannen waardoor jezelf volledig op je lichaam kunt richten en je onbewust zorgt dat je je hoofd leeg maakt. De spijkermat kan ook gebruikt worden voor je voeten. Je kunt er dus op gaan staan en dit geeft dezelfde gezondheidsvoordelen.

 

Een paar minuten per dag op de spijkermat kan al een groot verschil maken. Door dagelijks gebruik van de spijkermat komt je lichaam in contact met een constante prikkel. De drukpunten zorgen ervoor dat wanneer je veel in je hoofd leeft, deze verplaatsen naar het lichaam en je fysieke prikkels gaat ervaren. Waardoor het mogelijk is uit je hoofd in je lichaam te landen. Na enkele minuten ervaar je steeds meer ontspanning in je lichaam en geest. Even helemaal niks doen en puur zijn met jezelf. Dit kan wonderen doen!

 

Voordelen van een spijkermat:

 • Helpt tegen rug en nekpijn
 • Helpt bij stress
 • Helpt bij spierpijn
 • Verbetert je doorbloeding
 • Verbetert het energieniveau
 • Verbetert je slaapkwaliteit
 • Zorgt voor directe ontspanning
 • Activeert de gelukshormonen
 • Vermindert hoofdpijn en migraine
 • Helpt bij menstruatiepijn
 • Helpt bij fibromyalgie en pijn klachten

 

 

Dit is wat er ontstaat tijdens een ontspanning op je spijkermatje

 

Zelfzorg en zelfliefde is de nieuwe JIJ!

Door goed voor jezelf te zorgen heb je zoveel meer te geven. Maak dagelijks ruimte voor een ontspanningsmomentje en geef jezelf wat jij nodig hebt. Of dit nu aan het begin of aan het einde van de dag is, zorg dat dit een gewoonte voor je wordt. Zodat je meer energie en levensvreugde in je leven gaat ervaren.

 

De mat is super makkelijk te gebruiken. Leg hem onder je bed en gebruik hem dagelijks voor het slapen gaan. Laat al je zorgen los.

 

 

Waarom de specifieke spijkermat van Brellavio?

Ze focussen zicht op 4 pijlers. Wat hun missie en DOEL omschrijft.

 

Duurzame productie

Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De producten worden vakkundig handgemaakt in Azie. Onder amfori BSCI conforme omstandigheden.

Optimaal design

Er is veel aandacht en kwaliteit besteed aan het design. De focus ligt hierbij op een milieuvriendelijke spijkermat van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Erkende kwaliteit en service

Ze zijn de enige goedgekeurde spijkermat door Gezondheidsnet.nl, het gezondheidsplatfrom van Nederland. Daarnaast streven ze naar een uitstekende kwaliteit van de klantenservice.

Liefdadige community

Zorgt voor volledige ontspanning tussen lichaam en geest

 

Bestel hier je spijkermat

 

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Mental Coach, NLP Coach, en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Lees mijn verhaal