Joy of Life Event

 

Lief mooi mens
Je bent licht
Je bent liefde
Je ben het waard
Precies zoals jij bent

 

 

In ons leven komen we vaak tot een punt waarin we onszelf afvragen wie we nu werkelijk zijn. En wat we hier te doen hebben op aarden. Wat is jouw rol in het geheel? Deze vragen zijn niet vanuit je hoofd te beantwoorden. Jij bent namelijk energie en deze energie komt ergens vandaan. Je hebt jezelf dus te leren verbinden met je “Higher Self” en je lichaam.

Iedere cel in ons lichaam, maar ook onze gedachten en emoties, bestaan uit energie met een eigen trillingsfrequentie. Onze frequentie wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, je emoties en gedachten. Iedereen heeft een ander verhaal. Met verschillende blokkades en trauma’s. Jij hebt een eigen unieke systeem. Om voor jezelf een andere realiteit te creëren heb je dus je frequentie aan te passen. Dit doe je door jezelf te leren verbinden met je lichaam en ziel.

 

 

In contact met je adem, energie en lichaam!

 

 

 

We hebben allemaal onze eigen unieke kwaliteiten waarmee we bijdragen aan deze nieuwe wereld. Door jezelf letterlijk thuis te voelen in je lichaam komen de antwoorden naar boven die je met je hoofd niet kunt verklaren. Je mag gaan loslaten op een dieper niveau. Dit is het, het bewustzijn waar je naar op zoek bent. Die je richting geeft. Je hoeft er alleen maar aan herinnerd te worden.

 

Met het Joy of Life event ga je onder begeleiding van Alanna op ontdekkingsreis. Waarin je in contact komt te staan met je diepere weten. In contact met je lichaam, ademhaling en we creëren samen een energetisch krachtveld. Waardoor je diep in contact komt te staan met wie je in het diepte van je essentie bent. Voel wat gevoeld wil worden, laat los wat niet van jouw is. Je lichaam geeft niet meer aan dan wat jij aan kunt. Leer je emoties en jezelf dragen.

 

Tijdens dit event kun jij Live bij haar zijn en de meest bijzondere sessie ervaren vanuit haar bewustzijnsniveau.

 

 

Wanneer: 17 november

Waar: Landgoed Bleijendijk te Vught

Hoelaat: 19:00 – 22:00

BEPERKT  PLEK

 

Let’s go for Joy

 

 

Over Alanna

Alanna werd geboren met een verhoogd bewustzijnsniveau. Het is haar allergrootste missie om mensen te laten ervaren dat ze veel meer invloed hebben op hun gezondheid dan ze zelf denken. Ze geloofd in de verbinding tussen je Mind, Body & Soul. Door de connectie te Masteren ga jij jouw zielsmissie hier op aarden leven. Vol voldoening en zelfliefde in jouw eigen unieke kracht staan. Alanna staat bekend om haar eigen unieke manier van werken. Vernieuwend, zuiver en met diepgang. Het gaat verder waar andere stoppen.

 

 

 

Jij bent je eigen guru van binnen
Jij bent een ster
Een stukje van alles om ons heen
Jij bent er klaar voor om de ster te zijn in je eigen leven

 

Let’s go for Joy