Maaltijd Bamisoep

Een heerlijke maaltijd soep die snel op tafel staat!

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram kalkoenfilet (vegan? Gebruik een vleesvervanger)
  • 4 tl bouillonpoeder (Bio Today bouillonpoeder)
  • 3 bosuien
  • 1 ½ L water
  • 180 g noodles (Hakubaku Japanese biologische udon noodles)
  • 400 g boontjes
  • 4 eieren
  • 1 el ketjap manis
  • Zwarte peper

Bereidingstijd ca. 25 min


INSTRUCTIES

  1. Snij de knoflook en ui fijn.
  2. Maak de boontjes schoon.
  3. Snij de kalkoenfilet in stukjes.
  4. Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard.
  5. Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit zachtjes de ui en knoflook aan totdat deze glazig ziet.
  6. Bak de kalkoenfilet 2 minuten mee.
  7. Giet het water erbij en voeg de bouillonpoeder toe.
  8. Als het water kookt voeg je de boontjes en noodles toe.
  9. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  10. Ondertussen giet je de eieren af, verwijder de schil en snij de eieren in tweeën.
  11. Breng de soep op smaak met de zwarte peper, ketjap en bosui.
  12. Leg in elke soep kom een ei en schep de soep erover.

Bon Appetit!

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Mental & Holistic Coach en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Lees mijn verhaal