Pasta Carbonara

Geniet van deze vegetarische pasta Carbonara.

  • 1 broccoli
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eieren
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • 0,25 l haverroom (Oatly Cuisine bio)
  • 2 el olijfolie
  • 300 g volkoren spaghetti
  • 15 g peterselie

Bereidingstijd ca. 25 min


INSTRUCTIES

  1. Snij de knoflook fijn.
  2. Snij de broccoli in roosjes.
  3. Kook de spaghetti.
  4. Doe ondertussen de haverroom in een kom, breek de eieren erboven en klop met een vork door elkaar.
  5. Rasp de kaas erboven en meng erdoor. Snijd de peterselie fijn.
  6. Verwarm de olijfolie in een wok.
  7. Bak de spekreepjes goudbruin.
  8. Kook ondertussen de broccoli beetgaar.
  9. Bak voor 30 sec. de fijn gesneden knoflook mee.
  10. Voeg al roerend het haverroommengsel toe. Blijf roeren totdat de kaas is gesmolten en de saus wat is ingedikt. Let erop dat deze niet kookt.
  11. Giet de spaghetti af en meng deze door de saus heen. Maak de pasta op smaak met peper en eventueel zout.
  12. Serveer de pasta carbonara samen met de broccoli. Bestrooi deze met de peterselie.

Bon Appetit!

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Mental & Holistic Coach en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Lees mijn verhaal