Pasta Pesto

Zin in een lekker, snelle en voedzame avondmaaltijd? Maak dan deze Pasta Pesto met broccoli en heerlijke romige pestosaus.

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 g gehakt (vegan, vervang door vegetarisch gehakt)
  • 1 broccoli
  • 0,25 l haverroom (Oatly Cuisine bio)
  • 2 el olijfolie
  • 300 g volkoren spaghetti
  • 135 g Pesto (Costa Ligure Pesto genovese bio) Deze pesto is veganistisch en niet gepasteuriseerd.

Bereidingstijd ca. 35 min


INSTRUCTIES

  1. Snij de knoflook en ui fijn.
  2. Snij de broccoli in roosjes.
  3. Kook de spaghetti
  4. Verwarm de olijfolie in een wok.
  5. Fruit de ui in de pan totdat deze glazig is.
  6. Voeg de knoflook en het gehakt toe.
  7. Kook ondertussen de broccoli beetgaar.
  8. Voeg de pesto toe aan het gehakt.
  9. Voeg de haverroom toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.

Verdeel de spaghetti, het gehakt en de broccoli over 4 borden.

Bon Appetit!

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Mental Coach, NLP Coach, en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Lees mijn verhaal