Reviews

Review door Renske Hovingh

Rated 5 out of 5

13 september 2021: Rustig, sympathiek, persoonlijk. Voelde goed, je ligt onder goede handen. Fijne sfeer.

Renske Hovingh

Review door Janneke Goris

Rated 5 out of 5

3 december 2021: Goed gesprek en fijne behandeling!

Janneke Goris

Review door Rikie Schoenmakers

Rated 5 out of 5

15 oktober 2021: Ik heb een fijne Reiki behandeling gehad. Ik voelde reactie in mijn lichaam. Terug fietsend was ik erg moe. Vanavond gaat het goed. Succes Alanna. Voor mij een prettige ervaring.

Rikie Schoenmakers

Review door Lizzy vanEijndhoven

Rated 5 out of 5

29 november 2021: Fijn persoon!

Lizzie vanEijndhoven

Review door Debbie Vanson

Rated 5 out of 5

30 november 2021: Was heerlijk, lekker ontspannen.. Ik kom zeker nog een x terug!

Debbie Vanson

Review door Helma Van hout Vandewiel

Rated 5 out of 5

11 december 2021: Heel bijzondere sessie, vooraf aan de fijne Reiki behandeling ook nog een coaching gesprek waarbij je verder komt met inzichten naar jezelf.

Helma VanhoutVandewiel

Review door Suzanne de Moor

Rated 5 out of 5

1 maart 2022: Heerlijk ontspannen moment met ruimte voor wat je nodig hebt.

Suzanne de Moor

Review door Arian Roosen

Rated 5 out of 5

20 september 2021: Was n bijzondere ervaring.

Arian Roosen

Review door E. Leenhouwers

Rated 5 out of 5

21 september 2021: In een ontspannen ambiance een heerlijke Reiki behandeling gehad van Alanna, waarbij er voldoende ruimte en tijd was voor een gesprek. Een proffesionele coach die mbv Reiki extra handvatten gebruikt om haar cliënten verder op weg te helpen. Een aanrader!

E. Leenhouwers

Review door Barbara Vinken

Rated 5 out of 5

27 september 2021: Heerlijke reiki sessie genoten. Ik voelde mij meteen al ‘zen’ en raad dit zeker aan!

Barbara Vinken

Review door Diane Verhoeven

Rated 5 out of 5

30 december 2022: Alanna is een vriendelijke en empathische vrouw. Ze stelde me gerust en voelde goed aan wat ik nodig had. Zeker aan te raden.

Diane Verhoeven

 

 

Plaats hieronder jouw review!